x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Condescu: : "Nu plătim şi nu ştiu dacă jucăm cu Dinamo"

Condescu: : "Nu plătim şi nu ştiu dacă jucăm cu Dinamo"

01 Mar 2011   •   16:34
Condescu: : "Nu plătim şi nu ştiu dacă jucăm cu Dinamo"
Sursa foto: Darius Mitrache/Mediafax

154320-darius-mitrache-mediafax.jpgPreşedintele Consiliului de Administraţie al CS Pandurii, Marin Condescu, a declarat, în această după-amiază că nu va plăti nici un ban echipei Dinamo, precizând că LPF refuză să ia în considerare noile documente pe care gruparea gorjeană le-a depus în acest caz.

"Nu plătesc. Eu nu pot să plătesc. Nu e vorba de bani, există bani, pentru că am primit ajutorul de la domnul Becali. Problema este că dacă dăm acum un leu lui Dinamo, cei de acolo se vor apăra ca până acum, spunând că noi recunoaştem totul prin această plată. Nu ştiu dacă jucăm cu Dinamo, decizia aparţine altora. Nu vom juca dacă nu ne programează. Vom juca însă, dacă ne programează. Este un campionat în derulare, niciunde nu se aplică o sancţiune retroactiv, iar noi nu suntem sub incidenţa niciunei sancţiuni, ci sub incidenţa unui abuz al comisiilor LPF, care în urma adresei de ieri a FRF şi-au tăiat şi ultima cracă de sub picioare", a spus Condescu.

Oficialul gorjean, care a fost prezent la Comisia de Soluţionare a Litigiilor, a afirmat, la ieşirea din sediul LPF, că a depus documentele conform cărora jucătorul Ilie Iordache nu a fost declarat liber de contract de către Comitetul Executiv, dar liga refuză să rejudece cazul. "Am depus la Ligă hârtia de la FRF, conform căreia niciodată Comitetul Executiv nu l-a declarat liber de contract pe juctorul Ilie Iordache, aşa cum susţin comisiile. Am mai depus şi poziţia preşedintelui FRF apărută în presă şi în care se spune că cei care câştigă în civil, dacă nu s-au dus în sportiv, acele decizii sunt obligatorii pentru comisiile LPF şi FRF. Din păcate, ni s-a spus de către secretarul general al comisiilor că nu vor să analizeze această cerere depusă de noi. Că văd că un singur om decide dacă se joacă sau nu. Aşadar, nici măcar nu am fost băgaţi la comisie", a adăugat Condescu.

În schimb, tehnicianul Petre Grigoraş s-a prezentat optimist la antrenamentul din această după-amiază al echipei Pandurii, pentru că are asigurări din partea conducerii că meciul cu Dinamo se va juca, dar a glumit despre posibilitatea unui că deznodământ nefericit în acest caz.

"Sunt convins că cei din conducere au analizat bine situaţia şi vor lua cele mai bune decizii. Având documentele în faţă, având şi dreptatea în mână, cum se spune, vor rezolva situaţia. Pentru că dacă nu o să fim programaţi nici cu Dinamo, e clar că echipa va fi retrogradată. Dacă nu ne programează nici acum, jucătorii devin liberi, eu îmi fac bagajele şi mă duc acasă la nevastă să-i spun că sunt şomer. Cred că 99 la sută se va juca meciul cu Dinamo, pentru că am primit asigurări din partea conducerii", a declarat Grigoraş.

LPF nu a programat Pandurii la partida de vineri cu Oţelul, din etapa a 19-a a Ligii 1, din cauza datoriei către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. În cazul în care nu plăteşte nici în această săptămână, Pandurii nu va fi programată nici la partida cu Dinamo, care ar trebui să aibă loc vineri, ceea ce ar însemna că gorjenii vor fi retrogradaţi automat în al doilea eşalon.

×
Subiecte în articol: liga 1 pandurii tg jiu fotbal intern