x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Condescu: "Vom propune dizolvarea LPF"

Condescu: "Vom propune dizolvarea LPF"

27 Feb 2011   •   17:24
Condescu: "Vom propune dizolvarea LPF"

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat azi că are acordul a şase grupări din Liga 1 pentru convocarea unei Adunări Generale Extraordinare a Ligii Profesioniste de Fotbal, care ar urma să aibă loc marţi.

"Mergem mai departe cu demersurile noastre, am strâns şase semnături necesare pentru a convoca Adunarea Generală a LPF. În şedinţa care va avea loc marţi vom propune dizolvarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru că acolo Comisiile Ligii sunt dependente şi trebuie desfiinţate", a spus Condescu.

Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, care s-a ocupat de aceste demersuri, a făcut publice numele a patru cluburi care au aderat la propunerea grupării Pandurii: "Pandurii doreşte să convoace o Adunare Generală Extraordinară a LPF pentru marţi şi deja a strâns o serie de cluburi care au semnat pentru convocarea acesteia. E nevoie de doar şase cluburi care să solicite convocarea şi alături de noi se mai află Steaua, Victoria Brăneşti, Unirea Urziceni şi Universitatea Craiova. Am depus deja la Liga Profesionistă o adresă prin care cerem convocarea Adunării Generale Extraordinare a LPF pentru a analiza activitatea Comisiilor de la Ligă".

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat Pandurii în partida cu Oţelul din etapa a 19-a, din cauza unei datorii către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Gălăţenii au câştigat acest meci la masa verde.

×
Subiecte în articol: liga 1 lpf pandurii tg jiu fotbal intern