x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern “Contador a pierdut şansa de a câştiga frumos”

“Contador a pierdut şansa de a câştiga frumos”

de Sorin Anghel    |    20 Iul 2010   •   00:00
“Contador a pierdut şansa de a câştiga frumos”
Sursa foto: /Reuters

Corespondenţă din Bagneres-de-Luchon (Franţa)

Rutierilor din Marea Buclă nu le-a picat deloc bine faptul că Alberto Contador a atacat ieri exact în momentul în care Andy Schleck avea probleme cu bicicleta. Neoficial, după ce au trecut linia de sosire, cicliştii au spus că este un rahat. "That's bullshit", s-a auzit printre autocarele echipelor.

Lance Armstrong, cel care a fost implicat într-o poveste asemănătoare acum câţiva ani, împreună cu Jan Ullrich a evitat să compare situaţiile. "Eu l-am aşteptat pe el în 2001, el m-a aşteptat pe mine în 2003. Acum a fost diferit, mai ales că era ultima căţărare a etapei. Dacă Alberto l-a văzut pe Andy cu mecanicul lângă el şI a atacat, înseamnă că nu a fost corect", a spus americanul.

Un atac foarte dur la adresa lui Contador a fost lansat de către Gerard Vroomen. Boss-ul de la Cervelo a scris pe Tweeter: "Contador a câştigat o şansă mare de a câştiga Turul Franţei, dar a pierdut şansa de a câştiga frumos!".

Robert Hunter, de la Garmin, rutier care a părăsit Turul Franţei din cauza unei accidentări, a filozofat pe acelaşi portal de socializare: "Dacă Contador ar fi aşteptat, el ar fi câştigat inima întregii lumi. El a luat tricoul galben, dar în jurul său rămân multe semne de întrebare".

×
Subiecte în articol: stiri