x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra, prezentat oficial ca antrenor al Timişoarei

Contra, prezentat oficial ca antrenor al Timişoarei

15 Sep 2010   •   00:00

Cosmin Contra a fost prezentat oficial în această după-amiază ca noul antrenor al lui FC Timişoara, internaţionalul român înlocuindu-l pe Vladimir Petrovici, tehnician care şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea bănăţeană, urmând a prelua naţionala Serbiei.

După cum a anunţat încă de ieri preşedintele Gheorghe Chivorchian, Contra va fi ajutat de Vali Velcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu. "Nu este vorba doar de un antrenor, ci de un staff. Sunt la început de drum, am acceptat această nouă provocare pentru că-i voi avea alături pe Velcea, Roti şi Bratu. Am mare încredere că voi reuşi să duc la final munca lui Petrovici. Mi-aş dori ca să ajung ca dânsul, să pot pe viitor, să antrenez echipa naţională", a mărturisit Contra la conferinţa de presă.

"Începe o muncă care ştiu că nu va fi uşoară, se vor schimba lucrurile pentru mine. Dacă acum două zile stăteam cu ei coleg în vestiar, acum poate voi lua decizii care o să-i supere pe unii dintre ei, dar asta e viaţa. Niciodată nu poţi să-i mulţumeşti pe toţi. Mi-aş dori ca sâmbătă să fie un stadion plin, pentru a ne susţine la primul meci", a mai spus Contra.

×
Subiecte în articol: liga 1