x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos: îmi vine să mă arunc de pe Podul Grant!

Copos: îmi vine să mă arunc de pe Podul Grant!

de Mediafax    |    11 Mai 2012   •   09:50
Copos: îmi vine să mă arunc de pe Podul Grant!

Nervii patronului clubului Rapid Bucuresti au cedat. George Copos anunta ca a fost adus in pragul sinuciderii de ultimele rezultate ale echipei sale. 'Nu pot sa inteleg, mie atat de rau. Toata saptamana mi-a fost rau dupa meciul cu Targu Mures si acum a venit si meciul asta ca un capac. Sunt intins la maximum. Imi vine sa ma arunc de pe Podul Grant', a declarat omul de afaceri, dupa egalul scos, in extremis, de Gaz Metan Medias, in fata echipei Rapid, care se afla in lupta aentru titlu.

'Nu mai pot, nu mai sunt bun de nimic. Primim gol in minutul 94 in meciul cu FCM Targu Mures, iar acum suntem egalati la Medias in minutul 90, dupa ce am condus cu 2-0. Imi vine sa plec in lume. Am impresia ca jucatorii nu vor sa castige. Pentru mine e clar, jucatorii nu au vrut sa castige campionatul. Era simplu, cu astea patru puncte din ultimele doua meciuri castigam titlu si apoi Cupa. Nu mai vorbesc de alte puncte pierdute', a mai spus Copos.

Copos a refuzat sa accepte varianta ghinionuuil in meciurile cu FCM Targu Mures si Gaz Metan Medias, deoarece Rapidul are in echipa jucatori experimentati. 'Ce ghinion? Sunt jucatori cu experienta, chiar internationala. Jucatori de caracater. Au 29, 30, 31 de ani, nu 18, precum copii aia de la Bilbao'.

Intrebat daca va dicta sanctiuni sau daca va discuta cu jucatorii dupa aceste esecuri, actionarul rapidist a raspuns: 'Nu mai vreau sa vad pe nimeni. M-am saturat, nu stiu ce explicatii are si Razvan, intrebati-l voi. Maine ma urc pe velier si ma duc in marea larga. Il las sa ma duca unde vrea el. Chiar nu mai vreau sa vad pe nimeni.'

×
Subiecte în articol: copos in pragul sinuciderii