x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Craiova, Rapid, Urziceni şi Pandurii, neprogramate în Etapa a 19-a

Craiova, Rapid, Urziceni şi Pandurii, neprogramate în Etapa a 19-a

15 Feb 2011   •   18:54
Craiova, Rapid, Urziceni şi Pandurii, neprogramate în Etapa a 19-a
Sursa foto: /Intact Images
152017-.jpgCluburile Pandurii, Universitatea Craiova, Rapid şi Unirea Urziceni au interdicţie de a efectua transferuri şi nu vor fi programate în etapa a 19-a a Ligii I, prima din aceast an, până nu îşi achită datoriile pe care le au faţă de fotbalişti şi alte grupări. Cele patru grupări vor pierde cu 3-0 întâlnirile din etapa a 19-a dacă nu îşi vor achita sau reeşalona datoriile până cel mai târziu cu 48 de ore înainte de ora de începere a meciurilor.

Pandurii are datorii de circa 600.000 de euro către diverse cluburi şi jucători, printre care se numără Dinamo (aproximativ 460.000 de euro) şi fotbaliştii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu.

Univeristatea Craiova are datorii de aproxiamtiv 200.000 de euro către câţiva jucători şi către clubul Gloria Bistriţa.

Rapidul însumează datorii de circa 400.000 de euro, dintre care 250.000 către FC Braşov şi 60.000 cărte jucătorul Ionuţ Stancu, în timp ce Unirea Urziceni a acumulat restanţe de aproximativ 200.000 către Petre Marin, Adrian Neaga şi Sorin Paraschiv.

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a afirmat că grupările în cauză au fost înştiinţate oficial de LPF de această situaţie, dar nu a nominalizat cluburile cu datorii. "Astăzi, am primit o hârtie de la federaţie legat de unele datorii ale unor cluburi din Liga I. Noi am trimis către aceste cluburi adresa respectivă. Grupările în cauză au timp să-şi plătească datoriile pentru că termenul este săptămâna viitoare. Bineînţeles, cine nu achită sumele respective riscă neprogramarea în etapa a 19-a", a declarat secretarul general al LPF.

×