x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Craiova se întoarce acasă!

Craiova se întoarce acasă!

de Dragos Stoica    |    03 Aug 2010   •   00:00
Craiova se întoarce acasă!
Sursa foto: Darius Mitrache/Mediafax

Opt luni a durat exilul Universităţii din "Cetatea Banilor"! Elevii lui Aurel Ţicleanu vor reveni pe stadionul tradiţional al echipei din Bănie în cea de-a patra etapă a actualei ediţii de campionat, când vor primi vizita celor de la FC Timişoara.



Anunţul privind normalizarea relaţiilor dintre club şi Primăria Craiova a fost făcut marţi în premieră de Dumitru Dragomir. "Le-a venit în sfârşit mintea la cap edililor de la Craiova şi au ajuns la un acord cu oficialii Universităţii. Normal că e bine pentru Universitatea, nici nu trebuia să ajungă să joace în altă parte decât la Craiova. Nu ştiu, dar bănuiesc că noile condiţii contractuale de închiriere a stadionului sunt avantajoase pentru club", a declarat ieri preşedintele LPF. Interesant este că meciul cu FC Timişoara va avea loc cu începere de la ora 22:00!

Oficialii Universităţii au demarat încă dinaintea începerii turului unele discuţii cu autorităţile locale privind întoarcerea echipei la Craiova, dar fără nici un rezultat. Din acest motiv, fostul internaţional Ion Geolgău a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului, după ce promisese că va proceda astfel dacă tratativele n-ar fi avut finalitatea dorită de club. Printre pretenţiile pe care Primăria nu s-a putut angaja acum o lună că le va satisface se numărau montările unei noi tabele de marcaj şi a 25.000 de scaune noi, precum şi a organizării unui referundum prin care populaţia oraşului să fie chestionată cu privire la oportunitatea construirii unei noi arene în următorii trei ani.

Universitatea a disputat toate partidele din returul ediţiei trecute de campionat la Turnu Severin, în cadrul unui parteneriat cu administraţia locală din Mehedinţi, însă suporterii din Craiova ai "alb-albaştrilor" n-au acceptat niciodată mutarea favoriţilor, protestând cu fiecare ocazie.

×
Subiecte în articol: liga i