x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Criza continuă, Ronny Levy este şi el pe picior de plecare

Criza continuă, Ronny Levy este şi el pe picior de plecare

07 Aug 2010   •   00:00

Unirea Urziceni se află în criză financiară, managerială, dar şi fotbalistică. Vicecampioana a ajuns la al treilea meci consecutiv fără gol marcat în acest campionat, mai mult, în această rundă a fost învinsă de nou-promovata FCM Târgu Mureş, care a bifat astfel primul ei succes din Liga I.

Unirea a avut cele mai mari ocazii ale primei reprize, dar Brandan şi Frunză au ratat de puţin spaţiul porţii. Jocul s-a basculat însă după pauză. Gazdele au deschis scorul cu o oarecare doză de noroc, deoarece lovitura de cap a lui Dan Matei a fost deviată şi de Bilaşco, după care ialomiţenii şi-au demonstrat încă o dată incapacitatea de a forţa când sunt conduşi. Mai ales că la scurt timp au rămas şi în inferioritate numerică aproape imediat, după ce Maftei l-a lovit pe Casquero.

La conferinţa de presă de după meci, antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a spus că nimeni de la echipă nu a fost cu gândul la meciul de azi în condiţiile în care managerul Mihai Stoica şi-a dat demisia, iar jucătorii nu şi-au mai primit salariile de foarte mult timp.

"Situaţia de la echipa noatră nu e normală pentru o echipă de Liga 1 şi care a jucat în preliminariile Ligii Campionilor. Jucătorii s-au gândit înainte de meci la demisia managerului şi la faptul că nu şi-au primit banii. Acest lucru i-a făcut să nu fie concentraţi la meci, nimeni nu a fost concentrat la fotbal. Încă nu ştim cine va pleca şi cine va rămâne. În această săptămână voi avea o discuţie cu patronul şi voi vedea dacă voi rămâne sau nu. Condiţia noastră e tristă, îmi pare rău de această echipă, dar viaţa are şi astfel de momente. Nu ştiu ce va fi mâine, nu pot spune nimic de Hajduk", a spus Levi la finalul meciului.


FCM Tg. Mureş - Unirea Urziceni
1-0
A marcat: Dan Matei 52

Tg. Mureş: Dănălache - D. Matei, Cordoş, Fl. Moldovan, Topici (82 Bălău) - Vagner, Casquero (76 Fl. Stângă), Fl. Dan, D. Roman - Stere (64 Didy), Vancea. Antrenor: Adrian Falub
Unirea: Arlauskis - E. Nicu, Maftei, Galamaz, P. Marin (46 Bordeanu) - S. Frunză, L. Marinescu, Pădureţu (54 Neaga), Brandan - Bilaşco, Onofraş (75 Rusescu). Antrenor: Ronny Levy
Arbitru: Sebastian Colţescu

×
Subiecte în articol: liga i