x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dan Petrescu l-a învins pe Laurențiu Reghecampf în prima lor confruntare fotbalistică din carieră

Dan Petrescu l-a învins pe Laurențiu Reghecampf în prima lor confruntare fotbalistică din carieră

21 Sep 2021   •   08:20
Dan Petrescu l-a învins pe Laurențiu Reghecampf în prima lor confruntare fotbalistică din carieră

Derby-ul Ligii 1 la fotbal, dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova s-a jucat luni seara, în etapa a 9-a a campionatului, aducând față în față pentru prima dată pe antrenorii Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf. Ardelenii s-au impus la limită, cu golul marcat de Burcă.

Ardelenii au marcat unicul gol al meciului în minutul 20, după un corner executat de Petrila, în urma căruia Burcă a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

Craiovenii au replicat, Andrei Ivan ratând trei ocazii ideale de a egala, două dintre ele din situație unu la unu cu Bălgrădean.

Craiovenii au bifat prima mare ocazie a reprizei secunde, șutul deviat al lui Cîmpanu nimerind bara porții lui Bălgrădean.

Ultimele ocazii ale meciului au fost irosite la poarta oltenilor, Burcă și Manea fiind opriți de intervențiile lui Pigliacelli. La Lovitura de cap a lui Manea, unul din fundașii craioveni a avut o intervenție neglijentă, care ar fi putut duce la o lovitură de pedeapsă, neacordată însă de arbitrul Marcel Bîrsan.

Primul episod al duelului dintre cele două echipe s-a încheiat cu 1-0 pentru clujeni, care rămân lideri în Liga 1, cu 24 de puncte, după 8 victorii și o înfrângere. Este totodată prima victorie într-un meci oficial a lui CFR Cluj cu Dan Petrescu la timonă.

Craiovenii sunt pe locul 9, cu 13 puncte, cu 4 victorii, 4 înfrângeri și o remiză.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor întâlni din nou peste 3 zile, joi, în Cupa României, de data aceasta pe Stadionul „Ion Oblemenco”, din Bănie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu