x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Daniel Ghiţă va lupta cu turcul Saki în sferturile finalei K1

Daniel Ghiţă va lupta cu turcul Saki în sferturile finalei K1

04 Oct 2010   •   00:00

Luptătorul român Daniel Ghiţă îl va întâlni pe turcul Gokhan Saki în primul meci din finala K1 World Grand Prix, eveniment care va avea loc la data de 11 decembrie, în Japonia, informează site-ul oficial al competiției. Dacă va reuşi să treacă de turcul Saki, Ghiță îl va întâlni în semifinalele competiţiei pe învingătorul dintre Alistair Overeem şi Tyron Spong.

"De mic copil visam să ajung aici şi este o mare realizare pentru mine să fiu printre aceşti campioni. Sunt foarte fericit, am primit vreo 400 de mesaje de felicitare de la amici şi de la fani. Am primit mesaje de la sportivii români. Dacă trec de Gokhan Saki o să mă lupt cu învingătorul din meciul Alistair Overeem - Tyron Spong. Cred că va fi Overeem, iar  dacă voi ajunge în finală probabil voi lupta cu Semmy Schilt", a spus luptătorul român la Sport.ro.

Daniel Ghiţă s-a calificat în finala K1 de la 11 decembrie după ce l-a învins, sâmbătă,  prin KO în repriza a doua, pe olandezul Errol Zimmerman, în cadrul K1 World Grand Prix Final 16, de la Seul. Tot atunci, Gokhan Saki l-a învins prin KO, în prima repriză, pe francezul Freddy Kemayo.

Programul sferturilor de finală de la Yokohama:
Mighty Mo - Peter Aerts
Semmy Schilt - Kyotaro
Gokhan Saki - Daniel Ghiță
Alistair Overeem - Tyron Spong

×
Subiecte în articol: stiri