x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Daniel Niculae: "Vrem un rezultat bun cu Turcia"

Daniel Niculae: "Vrem un rezultat bun cu Turcia"

09 Aug 2010   •   00:00

Atacantul Daniel Niculae a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Istanbul, că doreşte ca naţionala României să obţină un rezultat bun în meciul amical cu Turcia deoarece este ultimul test înaintea preliminariilor Euro-2012, informează ajansspor.com.

"Naţionala Turciei are un grup foarte unit. Sper ca miercuri să obţinem un rezultat frumos. Pentru noi va fi ultimul test înaintea preliminariilor Euro-2012. De aceea vrem să obţinem un rezultat bun", a spus Niculae.

Daniel Niculae a precizat că în grupa D, în care evoluează România în preliminariile Campionatului European din 2012, Franţa şi Bosnia sunt echipele foarte puternice. "Încă nu au început preliminariile, iar şansele par egale acum. Sper să trecem de grupe cu rezultate frumoase", a menţionat el.

Fundaşul Ovidiu Dănănae a afirmat, de asemenea, că speră ca România să obţină un rezultat bun miercuri, deoarece un succes ar fi bun pentru moralul echipei. "Acest meci este foarte important pentru noi. Sper că vom începe cu dreptul şi vom obţine un rezultat pozitiv. Ştiu că turcii iubesc fotbalul şi probabil că stadionul va fi plin. Va fi foarte greu pentru noi", a explicat Dănănae.

Ovidiu Dănănae consideră Franţa favorită în grupa D a preliminariilor Campionatului European. "Franţa este numărul 1 în grupa noastră. Însă avem speranţe că totul va merge bine şi vom trece de preliminarii", a declarat Dănănae.

Meciul amical Turcia - România este programat pe stadionul "Şukru Saracoglu" din Istanbul, miercuri, de la ora 21:15 (TVR 1).

Din lotul Turciei pentru acest amical a fost scos, luni, fotbalistul echipei Getafe, Ibrahim Kaş, din cauza unor probleme la piciorul drept.

×
Subiecte în articol: stiri