x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Debut victorios pentru Marius Şumudică

Debut victorios pentru Marius Şumudică

23 Iul 2010   •   00:00
Debut victorios pentru Marius Şumudică
Sursa foto: /GSP.ro

Rapid a păşit cu dreptul în noul campionat de Liga 1, câştigând fără probleme pe teren propriu cu scorul de 2-0 în faţa "bronzului" din ediţia precedentă, FC Vaslui, la primul joc oficial al lui Marius Şumudică pe banca tehnică a giuleştenilor.

Primul derby din noul sezon le-a adus faţă în faţă pe două dintre echipele care au făcut cele mai multe transferuri în această vară, care se numără printre principalele pretendente la titlu. Vişiniii au dominat aproape în întregime partida, de pe stadionul Giuleşti, una deosebit de antrenant, cu numeroase faze de poartă, cu şapte cartonaşe galbene şi o eliminare în tabăra vasluienilor, cea a fundaşului bulgar Milanov.

Rapidiştii au deschis scorul în minutul 28 prin Herea, care a reluat cu capul un balon centrat din lovitură liberă de brazilianul Spadacio, mingea lovind transversala înainte de a intra în plasa porţii lui Cerniauskas. În minutul 79, Cesinha a înscris pentru 2-0 tot cu o lovitură de cap şi tot după o centrare perfectă a lui Spadacio, care a pecetluit victoria gazdelor.

Cele două echipe au evoluat în următoarea alcătuire:

Rapid: Bornescu - Bozovici, Marcos Antonio, M. Constantin, Rui Duarte - Cesinha (85 Ezequias), Herea (57 N. Grigore), Spadacio, C. Lazăr - Roman (73 Grigorie), Sburlea. Antrenor: Marius Şumudică.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Gladstone, Papp, Hugo Luz - Sânmărtean, Pavlovici (86 R. Costin), Genchev, Wesley - Gerlem (73 Gheorghiu), Burdujan (63 Bodipo). Antrenor: Lopez Caro.

Arbitru: Cristian Balaj

×
Subiecte în articol: stiri