x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Florinel Coman decide soarta derby-ului Dinamo - FCSB cu un gol din lovitură liberă

Florinel Coman decide soarta derby-ului Dinamo - FCSB cu un gol din lovitură liberă

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   23:11
Florinel Coman decide soarta derby-ului Dinamo - FCSB cu un gol din lovitură liberă

Confruntare încrâncenată, atât în teren, cât și în tribune, la derby-ul dintre Dinamo București și FCSB, disputat duminică seara pe Arena Națională, în etapa a 17-a a Superligii. Golul marcat de Florinel Coman din lovitură liberă de la 20 de metri a decis soarta partidei, câștigată de FCSB cu 1-0.

Dinamo București are șanse din ce în ce mai reduse de a se salva de la retrogradare, în condițiile în care înfrângerea din meciul de duminică, considerat pe teren propriu, îi menține pe elevii lui Burcă la 10 puncte distanță de un loc înafara unui posibil baraj, chiar dacă este încă prea devreme pentru un verdict în acest sens.

Meciul a început cu o întârziere de 10 minute, la solicitarea deținătorilor de drepturi TV, din cauza amânării orei de începere a meciului anterior dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-3 (1-0).

Golubovic a avut treabă în poarta lui Dinamo încă din minutul 2, cu nu mai puțin de trei intervenții în doar 10 minute.

FCSB a dominat prima repriză, iar alb-roșii au avut singura fază notabilă a primei părți de joc abia în minutul 32, când Amzăr a șutat peste din poziție ideală.

Lidera clasamentului a continuat să domine și după pauză, iar în minutul 52, Florinel Coman a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea șutată de el peste zid fiind contemplată de un Golubovic neputincios.

Dinamoviștii au avut o răbufnire de orgoliu în ultima jumătate de oră, reușind să pună pericol la poarta lui Târnovanu. Singura fază cu adevărat periculoasă l-a avut ca protagonist pe Gezali, al cărui șut din careu s-a oprit în brațele portarului Târnovanu.

FCSB rămâne în fruntea clasamentului, cu 37 de puncte, cu 5 peste CFR Cluj, care ar putea fi depășită luni de Rapid București, care are nevoie de o victorie în confruntarea cu U Cluj.

Dinamo rămâne pe penultima poziție, cu 10 puncte și fără victorie de 11 etape, din care doar trei înregistrând remize.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: steaua dinamo derby Florinel Coman