x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo aduce primul jucător, după ridicarea interdicției de transfer

Dinamo aduce primul jucător, după ridicarea interdicției de transfer

02 Sep 2021   •   22:00
Dinamo aduce primul jucător, după ridicarea interdicției de transfer

FC Dinamo București a anunțat joi că a perfectat prima mutare pe piața transferurilor, după ce i-a fost ridicată interdicția. Fundașul dreapta Constatin Nica (28 de ani), revine la gruparea din Ștefan cel Mare, fiind adus liber de contract, ultima dată evoluând la Voijvodina Novi Sad.

„În urma ridicării interdicției de transferuri, Constantin Nica este primul jucator transferat la Dinamo.” Au anunțat pe pagina de facebook oficialii „câinilor roșii”.

„Crescut de Dinamo, fundașul dreapta a mai activat pentru noi în 2 randuri, în perioada 2010-2013, respectiv în sezonul 2017-2018.”, se mai precizează în comunicat.

Constantin Nica pare să vină ca un posibil înlocuitor al lui Deian Sorescu, pe care Dinamo planifică să îl vândă pentru a mai rezolva parțial din probleme financiare ale clubului.

Nica a evoluat în prima parte a carierei sale în Italia, la Atalanta, Cesena, Avellino și Latina Calcio, după care a revenit în România unde a mai jucat la Dunărea Călărași și FC Voluntari.

În 2013, Dinamo București a primit pentru transferul său suma de 1,6 milioane euro, fiind dealtfel singura dată când un club a oferit bani pentru trasnferul său. Nica a semnat atunci pentru 5 ani, timp în care a fost împrumutat de mai multe ori la echipe italiene.

(sursa: Mediafax)

×