x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo București obține prima victorie a sezonului în Superligă

Dinamo București obține prima victorie a sezonului în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2024   •   00:06
Dinamo București obține prima victorie a sezonului în Superligă
Sursa foto: Dinamo Bucuresti

Ultimul meci al zilei de duminică, din etapa a doua a Superligii, a adus victoria lui Dinamo București, cu 4-1, în fața lui Petrolul Ploiești. Câinii roșii s-au impus pe Arena Arcul de Triumf prin goluri marcate de patru jucători, unul din ele din penalty.

Abdalah a deschis scorul în minutul 12, cu un șut puternic la vinclul porții lui Zima. Cârjan a făcut 2-0 înainte de pauză, după o fază ușor confuză în careul oaspeților, mijlocașul de 21 de ani marcând cu un șut din întoarcere.

Seljmani a dus scorul la 3-0, la 15 minute după pauză, cu un șut simplu din fața porții, după o pasă primită de la Milanov.

Dinamoviștii din tribune au avut ușoare emoții, când Țicu a redus din handicap, cu un șut puternic din careu, după o angajare frumoasă printre mai mulți jucători ai gazdelor, în minutul 82.

Emoții risipite apoi imediat, când Politic, executant la solicitarea tribunelor, a marcat din penalty, pentru scorul final de 4-1.

Dinamo face primele 3 puncte în Superligă și se pregătește de o confruntare în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Petrolul Ploiești rămâne cu un punct, dup remiza albă din prima etapă, cu Gloria Buzău, și va juca în etapa a treia pe teren propriu cu Rapid București.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti victorie