x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo București s-a salvat de la retrogradare după a 5-a victorie consecutivă în Liga 1

Dinamo București s-a salvat de la retrogradare după a 5-a victorie consecutivă în Liga 1

16 Mai 2021   •   20:05
Dinamo București s-a salvat de la retrogradare după a 5-a victorie consecutivă în Liga 1
Sursa foto: Hepta

Dinamo București a învins duminică după-amiază pe FC Argeș, în deplasare, scor 1-2, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1. Dinamo și-a asigurat menținerea pe prima scenă și chiar s-a apropiat de zona barajului pentru Conference League.


Cei care au deschis scorul au fost „câinii roșii”, prin Andreas Mihaiu, din pasa lui Sorescu (0-1, min. 12). Argeșenii au egalat după pauză, Mediop marcând în minutul 59, cu un șut din întoarcere, pe jos, dinafara careului.

Golul victoriei dinamoviste a venit din gheata lui Sorescu, în minutul 82, nu înainte ca Filip, Nemec și Puljic să se întreacă în ratări.

Înaintea ultimei etape, Dinamo e pe locul 10, la 3 puncte FC Voluntari, care ocupă primul loc ce duce la baraj. În cazul unei posibile egalități de puncte la finalul sezonului, Dinamo are avantajul rezultatelor directe, ceea ce înseamnă că s-a salvat de la retrogradare. Mai mult, dinamoviștii au șanse la un loc de baraj pentru Conference League, dacă UTA și FC Argeș nu fac mai mult de un punct în ultima etapă.

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti