x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo - FCSB. Torje: Cu o victorie în derby-ul cu FCSB, în proporţie de 90% suntem calificaţi în play-off

Dinamo - FCSB. Torje: Cu o victorie în derby-ul cu FCSB, în proporţie de 90% suntem calificaţi în play-off

17 Feb 2018   •   21:09
Dinamo - FCSB. Torje: Cu o victorie în derby-ul cu FCSB, în proporţie de 90% suntem calificaţi în play-off

Fotbalistul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că o victorie în derby-ul cu FCSB de duminică poate asigura în proporţie de 90% calificarea formaţiei sale în play-off-ul Ligii I.

"Cea mai frumoasă amintire dintr-un derby este golul înscris de mine în Ghencea când am câştigat cu 1-0. Sper ca istoria să se repete şi să câştigăm mâine pentru că avem nevoie de 3 puncte. Cu o victorie mâine cu FCSB în proporţie de 90% suntem calificaţi în play-off. Cred că vor fi minimum 30.000 de spectatori la meci. Mi-aş dori să fie un stadion plin pentru că adversarii îşi pot pierde din calităţi şi din elanul victoriei de joi. Cei de la FCSB au făcut un joc foarte bun cu Lazio, care, chiar dacă nu a avut prima linie de jucători, e o echipă valoroasă. Dar nu ne interesează ce au făcut sau ce vor face ei în returul cu Lazio", a spus Torje.

"Într-un derby nu mai contează poziţia în clasament. Trebuie să ne gândim că suntem Dinamo şi echipa care adună cei mai mulţi suporteri la stadion şi care are cea mai frumoasă galerie. Adversarii trebuie să se teamă de atmosfera care va fi în tribună şi de faptul că noi vom juca cu sufletul şi inima 95 de minute", a menţionat mijlocaşul în vârstă de 28 de ani.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: gabriel torje Dinamo - FCSB