x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo l-a vrut pe Chiricheş în schimbul stingerii datoriei

Dinamo l-a vrut pe Chiricheş în schimbul stingerii datoriei

23 Feb 2011   •   17:52
Dinamo l-a vrut pe Chiricheş în schimbul stingerii datoriei
Sursa foto: /Intact Images
153406-borcea-intact-images-20101112163729012.jpgAcţionarul dinamovist Cristi Borcea a dezvăluit la GSP TV amănunte din negocierile de astăzi cu Pandurii. Profitând de  situaţia disperată a grupării gorjene, "câinii" au încercat să-l cumpere la preţ redus pe Chiricheş, 500.000 de euro plus stingerea datoriei, dar şefii oltenilor au refuzat.

"De doi ani ne chinuim să stingem litigiul cu Pandurii. În vară am încheiat un acord cu ei. De trei zile am discutat la Ligă, cu domnul Condescu, cu domnul Pârvulescu. Noi am vrut să renunţăm la toţi banii, dar să ni-l dea pe Chiricheş şi să-l lăsăm în continuare să joace împrumut a Pandurii. Eu cred că nu s-a vrut să se joace acest meci. Sigur săptămâna viitoare, când vor juca cu Dinamo, se vor găsi bani ca să-şi plătească Pandurii datoria. Am fost dispuşi la orice discuţie. De la 100.000 pe Chiricheş, am vrut să dăm 500.000 ca să se joace această partidă", a spus Cristi Borcea la GSP TV.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat Pandurii la partida cu Oţelul de pe teren propriu, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I, din cauza datoriei către FC Dinamo. Gălăţenii vor câştiga acest meci cu 3-0, la masa verde.

×