x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo va depune memoriu împotriva lui Dinu Gheorghe

Dinamo va depune memoriu împotriva lui Dinu Gheorghe

23 Sep 2010   •   00:00
Dinamo va depune memoriu împotriva lui Dinu Gheorghe
Sursa foto: /Intact Images

Clubul Dinamo a anunţat în această dimineaţă, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că va depune memoriu la Comisia de Disciplină a LPF împotriva preşedintelui Rapidului, Dinu Gheorghe, după declaraţiile făcute de aceste în urma meciului cu Ceahlăul din 16-imile Cupei României.

"Dinu Gheorghe, reprezentantul clubului Rapid sau fostul suporter dinamovist de la tabela stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, trebuie să răspundă în faţa comisiilor abilitate după declaraţiile de la finalul meciului Dinamo - Ceahlăul (2-0), din Cupa României Timişoreana. FC Dinamo va depune joi un memoriu la Comisia de Disciplină a LPF împotriva lui Dinu Gheorghe. Speranţele dumneavoastră mor subit, domnule Gheorghe!", se arată în comunicatul FC Dinamo.

La finalul meciului din Cupă cu Ceahlăul, oficialul rapidist a declarat, la GSP TV, că a fost scârbit de arbitrajul pro-Dinamo: "Am văzut meciul până la golul anulat Ceahlăului. Apoi, mi-a fost puţin scârbă. Nu se poate aşa ceva. Ce au făcut arbitrii în această seară e o ruşine. Atenţiune toată lumea: Borcea a revenit de la Miami!".

"Dinamo mă trimite la Comisii? Păi, mai e ca înainte de '89, ca să mă trimită la audieri? Ce, nu are voie să îmi fie scârbă? Cei de acolo să îşi revină, nu se mai întâmplă ca înainte de '89. Au rămas ancoraţi în trecutul de tristă amintire. Eu nu am spus nici un cuvânt de Dinamo aseară. Dacă cei de acolo cred aşa, să fie sănătoşi", a spus Dinu Gheorghe în această dimineaţă la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: liga 1