x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinu Gheorghe: "Rapid are antrenor până la vară"

Dinu Gheorghe: "Rapid are antrenor până la vară"

22 Mar 2011   •   14:00
Dinu Gheorghe: "Rapid are antrenor până la vară"
Sursa foto: /Intact Images
157579-dinu-gheorghe-intact-images-20101112140150104.jpg

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat azi, la plecarea giuleştenilor în Antalya, că nu se pune problema ca antrenorul Marius Şumudică să fie înlocuit până la finalul sezonului, în ciuda speculaţiilor că patronul George Copos doreşte revenirea la echipă a lui MIrcea Rednic.

"Nu mă interesează în acest moment relaţia lui Mircea Rednic cu George Copos, e problema lor. Rapidul are antrenor până la finalul campionatului când vom trage linie şi, în funcţie de realizarea obiectivului, se va stabili ce urmează. Lui Mircea Rednic îi doresc succes, să ia campionatul în Azerbaidjan. Ştie foarte bine că mă bucur pentru reuşitele lui", a spus oficialul, care a însoţit până la aeroport delegaţia rapidistă.

"Pleacă în astea cinci zile în turneu, au condiţii bune de pregătire şi sper să vină de acolo montaţi mental şi în ultimele 12 etape să facem cât mai multe puncte. Ar fi o tragedie din punct de vedere al performanţei clubului dacă ne-am rata obiectivul. Pentru că ar fi al treilea an în care Rapid n-ar juca în Europa, iar momentul ăsta n-ar fi deloc în regulă. Dar eu cred şi sunt convins că vom juca în cupele europene. Chiar dacă unii joacă foarte bine acum şi sunt încântaţi de jocul lor, chiar dacă speră la locul 1 sau 2, e foarte greu să prinzi şi locul 4. Vor fi multe întâlniri între echipele de pe aceste poziţii... sperăm să fie totul cât mai corect, inclusiv arbitrajele şi atunci cei mai buni vor reuşi", a adăugat Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal intern