x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dominaţia continuă: Steaua - Petrolul 3-0 în Supercupa României

Dominaţia continuă: Steaua - Petrolul 3-0 în Supercupa României

10 Iul 2013   •   22:38
Dominaţia continuă: Steaua - Petrolul 3-0 în Supercupa României
Sursa foto: Intact Images

Steaua a începutul sezonul la fel cum l-a încheiat pe precedentul, în stil de mare campioană. Deţinătoarea titlului a trecut la pas de câştigătoarea Cupei României, Petrolul, scor 3-0, trecându-şi în palmares cea de-a şasea Supercupă din cele 15 disputate all-time.

Trupa lui Reghecampf nu a acuzat deloc absenţa din teren a golgheterului Rusescu, plecat la Sevilla, nici pe cea din tribune a finanţatorului Gigi Becali, "transferat" în această vară la Jilava, punctând de trei ori până la pauză, prin Nikolic (21), Szukala (32) şi Pintilii (41).

Ploieştenii pot invoca, eventual, absenţa "dezertorului" Bokila, dar şi faptul că încă din minutul 28 au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Yamissi, care a provocat un penalty ratat de Bourceanu, însă, chiar şi aşa, imaginea revelaţiei sezonului trecut a fost una extrem de palidă.  

A fost, practic, repetiţia perfectă înaintea debutului european al Stelei, care se va produce marţi, contra lui Vardar Skopje, în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor.    

×
Subiecte în articol: steaua supercupa romaniei