x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorel Stoica: "Sunt convins că nu vom retrograda!"

Dorel Stoica: "Sunt convins că nu vom retrograda!"

08 Feb 2011   •   09:12
Dorel Stoica: "Sunt convins că nu vom retrograda!"
Sursa foto: /intact Images

Fundaşul Universităţii Craiova, Dorel Stoica, a declarat, luni, că echipa sa nu va ajunge să se lupte pentru salvarea de la retrogradare, dar nici nu mai poate spera la un loc de cupă europeană.

"Eu am avut o problemă cu facultatea, de aceea am întârziat la pregătiri. Am un contract cu Universitatea, pe care trebuie să îl respect. Nu s-a pus în niciun moment problema să nu revin la echipă. Am venit şi la reunire, am vorbit cu nea Adi (n.r. - Adrian Mititelu), i-am spus ce probleme am şi m-a înţeles. Ne aşteaptă un retur greu, va fi foarte greu, dar noi sperăm şi credem că vom termina acolo unde ne dorim. Eu, cât am jucat la Craiova, niciodată nu am terminat deasupra liniei, la limită. Îmi doresc să ne clasăm în primele zece locuri. E greu să mai vorbim de cupele europene, deşi îmi doresc foarte mult să ajungem acolo. Eu sunt convins că nu vom ajunge să ne luptăm pentru salvare până la final. Nu ştiu cine spune că vom retrograda, dar ştiţi cum sunt oltenii, mai ambiţioşi, mai «ai dracu'». Suporterii trebuie să ne înţeleagă şi să fie alături de noi şi la bine şi la greu", a spus Stoica.

Fostul căpitan al "Ştiinţei" a precizat că echipa trebuie să fie concentrată la fiecare meci, deoarece orice adversar poate surprinde. "Aşa este viaţa de fotbalist, eu mi-am dorit mereu să vin la Universitatea, dar au fost unele probleme. M-au înţeles şi patronul, şi suporterii, acum joc pentru Universitatea şi trebuie să-mi fac datoria aici. Toate meciurile sunt foarte grele, orice adversar poate fi o surpriză, indiferent că este Steaua sau o echipă nou-promovată. Trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi la fiecare joc", a menţionat el.

Stoica este impresionat de noul jucător al Universităţii Craiova, Marco Zoro, şi crede că ivorianul ar fi făcut un cuplu de fundaşi redutabil cu Iliev. "Este un jucător foarte bun. Din păcate au plecat Iliev şi Găman, eu cred că un cuplu Iliev-Zoro era imbatabil. Bine, îl avem pe Ciucă, dar Iliev este un jucător cu foarte multă experienţă, care place şi ochiului. Mie unul îmi place la mijlocul terenului, dar trebuie să joci acolo unde te pune antrenorul. De obicei, în fotbal nu contează unde îţi doreşti tu să joci. Important este să joci pentru echipă şi să dai totul pentru a câştiga", a adăugat fotbalistul.

×