x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorin Goian, incert pentru primele două meciuri din preliminariile Euro-2012

Dorin Goian, incert pentru primele două meciuri din preliminariile Euro-2012

03 Aug 2010   •   00:00
Dorin Goian, incert pentru primele două meciuri din preliminariile Euro-2012
Sursa foto: /AFP

Internaţionalul român Dorin Goian, care s-a accidentat la piciorul drept, duminică, într-un meci amical disputat de echipa sa, US Palermo, va fi indisponibil între 30 şi 40 de zile, informează site-ul oficial al clubului italian. Potrivit sursei citate, Goian a fost supus unei rezonanţe magnetice în urma căreia s-a constatat că are entorsă de gradul II la glezna dreaptă cu întindere a ligamentului peroneo-astragalic şi al ligamentului tibial posterior. De asemenea, fundaşul a suferit o entorsă de gradul I la genunchiul drept, cu întindere a ligamentului colateral medial.

Dorin Goian s-a accidentat, duminică, în partida amicală pe care echipa sa, US Palermo, a câştigat-o, cu scorul de 4-0 (1-0), în faţa formaţiei albaneze Dinamo Tirana, în cantonamentul din Austria.

Din cauza acestei accidentări, Goian va rata meciul amical pe care reprezentativa României îl va disputa, la 11 august, cu Turcia, şi ar putea lipsi de la primele partide ale naţionalei în preliminariile Euro-2012, cu Albania (3 septembrie) şi  cu Belarus (7 septembrie).

×
Subiecte în articol: stiri