x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinţe şi speranţe vişinii

Dorinţe şi speranţe vişinii

de Vicentiu Neagoe    |    17 Ian 2012   •   21:00
Dorinţe şi speranţe vişinii

Desi s-au reunit ultimii, rapidistii pornesc in aceste retur cu ganduri mari, si anume sa fie primii in clasament la sfarsitul campionatului.

'Sper sa facem un retur asa cum ne dorim toti si sa realizam ceea ce nu s-a realizat pana acum la Rapid ? eventul. Imi doresc foarte mult un titlu de campion cu Rapidul. Ne asteptam sa facem un retur extraordinar in care sa nu pierdem. Vom juca numai la victorie, iar la final speram ca noi vom triumfa', a spus Coman, care a mai adaugat vizavi de colegul sau Pancu: 'Daniel se confunda cu istoria Rapidului, e un jucator extraordinar care intotdeauna a dat totul pentru aceasta echipa. Eu i-as prelungi contractul cu inca zece ani de-acum incolo. Iar daca as fi proprietarul clubului mi-as dori ca Pancu sa fie alaturi de Rapid cat doreste el, pentru ca este un model pentru toti jucatorii tineri. Coman a mai spus ca in ceea ce il priveste ar vrea sa mai joace inca cinci sezoane.

'Eu m-am intors cu tot sufletul la Rapid si sper sa depasim performanta de acum cativa ani. Sper sa mai joc cel putin cinci ani la acest nivel pentru ca ma simt bine din toate punctele de vedere', a mai declarat 'Robocop'. In alta ordine de idei, dupa stagiul din Bucuresti, de la baza Pro Rapid, giulestenii vor pleca in Antalya, unde vor juca opt meciuri amicale:
25.01 Brann (Norvegia)
28.01 Cernomoret Odessa (Ucraina)
30.01 Gornik Zabrze (Polonia)
01.02 Ruch Chorzow (Polonia)
09.02 Radnicki Kragujevac (Serbia)
11.02 TSKA Sofia (Bulgaria)
13.02 FK Rudar Pljevlja (Muntenegru)
16.02 Sahtior Donetk (Ucraina)

Desi spune ca ar mai vrea sa joace in­ca cinci sezoane in Giulesti, Coman pare a fi suparat pe George Copos, care vrea sa mai aduca un portar la e­chi­­pa. 'Vom mai aduce un portar pa­na la inceputul campionatului si vom fi acoperiti pe toate posturile', a de­cla­rat Copos. Principalul favorit sa ajun­ga in Giulesti este goalkeeper-ul ce­lor de la CFR Cluj, Eduard Stan­ci­o­iu, care este in conflict de mai mult timp cu con­ducerea clubului din Gru­ia.

Pe lan­ga portarul clujean, la Rapid ar pu­tea ajunge si mijlocasul sarb Mi­los Pav­lovic de la FC Vaslui. 'Pav­lo­vic este transferabil. Copos m-a sunat, intr-adevar, sa ma intrebe de el, dar nu a facut o oferta concreta', a spus fi­nan­­tatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu.

×
Subiecte în articol: fotbal intern