x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: "Mă aştept să fim chemaţi toţi la DNA"

Dumitru Dragomir: "Mă aştept să fim chemaţi toţi la DNA"

07 Iul 2011   •   10:06
Dumitru Dragomir: "Mă aştept să fim chemaţi toţi la DNA"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede ca toti oamenii din fotbalul romanesc vor fi chemati la DNA dupa acuzatiile de coruptie care s-au lansat in ultimii ani, dar ca personal nu se teme de nimic, deoarece nu a facut "prostii".

"N-am primit nimic de la DNA deocamdata, dar ma astept ca toti sa fim chemati acolo. N-am informatii in acest sens, dar daca aud ca au fost chemati Mircea Sandu, Gigi Becali, Vasile Avram, normal ca, ziarele acuzandu-ma pe mine cel mai mult, ma astept sa fiu chemat", a spus Dragomir.

"Nu am fost suprins de loc de actiunea DNA-ului. Dupa declaratiile care s-au dat in ultimul timp si dupa minciunile din ziare, DNA-ul trebuia sa intre in functiune. Ne asteptam sa fim toti chemati la DNA. Azi a fost si Mircea Sandu. Mie nu imi e teama pentru ca nu am facut prostii. Chiar si eu, daca as fi propriul meu procuror, nu as putea sa-mi dau nici o sanctiune. Trebuie sa ai probe. Ce s-a dat? La ce meciuri a fost ajutat individul? Discutii sunt, dar sunt discutii prostesti. Discutii care le fac rau tot lor", a precizat Dragomir.

Oficialul LPF nu crede insa ca acest nou scandal poate afecta imaginea fotbalului romanesc: "Am fost vreodata de fala in ultimii ani? De ras suntem in toate domeniile de activitate. Dar eu de-acum inainte voi incerca sa nu mai fiu asa. O sa-mi vad de treburile mele, nu voi mai jigni pe nimeni, dar daca unul e hot sau mincinos, trebuie sa-i spun pe nume «Mincinosule»".

×