x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul Constanța are cei mai mulți jucători în echipa etapei a treia din play-off

Farul Constanța are cei mai mulți jucători în echipa etapei a treia din play-off

de Redacția Jurnalul    |    11 Apr 2023   •   16:15
Farul Constanța are cei mai mulți jucători în echipa etapei a treia din play-off

Farul Constanța are cei mai mulți jucători în echipa etapei a treia din play-off/play-out, anunțată marți de Liga Profesionistă de Fotbal. De asemenea, Gheorghe Hagi a fost desemnata ntrenorul etapei pentru a opta oară în acest sezon.

Potrivit LPF, portarul etapei a fost desemnat Ștefan Târnovanu (FCSB), care prinde „Echipa etapei" pentru a doua rundă la rând. A avut opt intervenţii, dintre care trei supersave-uri, şi un procentaj de 100 % la ieşiri reuşite pe centrări (5 din 5).

Echipa etapei cuprinde fundații David Kiki (Farul), care a reuşit șase deposedări, cele mai multe izbutite de un jucător în etapa a 3-a din play-off, Ionuţ Larie (Farul), care a recuperat balonul şi a declanşat acţiunea pentru golul de 2-2, apoi a transformat un penalty într-un moment cheie, Félix Mathaus Lima (Petrolul), care a înscris pentru a doua oară în campionatul actual, și Raul Opruţ (FC Hermannstadt), care a înscris un gol foarte important, care le-a adus sibienilor o victorie mare în lupta pentru atingerea obiectivului.

Lovro Cvek (CFR Cluj, care a acoperit excelent centrul terenului, Jonathan Rodríguez (Sepsi OSK), care a fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index InStat - 268, și Constantin Grameni (Farul), care a marcat pentru a șasea oară, trei dintre goluri fiind reuşite din afara careului mare, sunt mijlocașii echipei etapei.

LPF i-a inclus în echipa etapei pe atacanții Louis Munteanu, care, pe lângă golul marcat, a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de dobrogeni, Aurelian Chiţu (FC U Craiova 1948), care a înscris de trei ori, o performanţă pe care a reuşit-o pentru întâia oară pe prima scenă din România, și Florinel Coman (FCSB), care a marcat direct din lovitură liberă, reuşita sa păstrându-i pe roş-albaştrii bucureşteni cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Antrenorul etapei a fost desemnat pentru a opta oară în acest sezon Gheorghe Hagi.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: farul constanţa jucători