x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Edi Iordănescu după eşecul cu Oţelul: "Am fost atacaţi cu pietre la Galaţi!"

Edi Iordănescu după eşecul cu Oţelul: "Am fost atacaţi cu pietre la Galaţi!"

27 Sep 2010   •   00:00
Edi Iordănescu după eşecul cu Oţelul: "Am fost atacaţi cu pietre la Galaţi!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul interimar al echipei Steaua, Eduard Iordănescu, a declarat, duminică seară, că autocarul echipei bucureştene a fost atacat cu pietre în Galaţi după meciul cu Oţelul, fiind spart chiar geamul din dreptul său.

"Au spart geamul autocarului! A venit jandarmeria şi a făcut ceva arestări. În Galaţi s-a întâmplat. Mai mult ca sigur erau suporterii Oţelului, s-au făcut şi arestări, am înţeles că sunt de acolo din oraş. Chiar geamul meu a fost spart", a spus Iordănescu la Gsp tv.

Nu este prima dată când autocarul Stelei este atacat. Pe 5 mai 2009, în timpul deplasării spre Buzău pentru meciul cu Gloria, la ieşirea din localitatea Afumaţi, delegaţia stelistă a fost atacată în condiţii similare, în urma acelui incident jucătorul Pavel Golanski şi purtătorul de cuvânt de atunci al echipei fiind răniţi.

Steaua a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Oţelul Galaţi, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I. La câteva ore după această partidă, finanţatorul Gigi Becali a declarat că Marius Lăcătuş este noul antrenor al echipei.

×
Subiecte în articol: stiri