x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fabricile echipelor de Formula 1, închise două săptămâni

Fabricile echipelor de Formula 1, închise două săptămâni

03 Aug 2010   •   00:00
Fabricile echipelor de Formula 1, închise două săptămâni
Sursa foto: /Reuters

Echipele de Formula 1 au ajuns la un acord să-şi închidă fabricile timp de două săptămâni, în perioada de întrerupere a Campionatului Mondial, ca o măsură de reducere a costurilor, informează motorsport.com. McLaren, Mercedes, Williams şi Sauber şi-au închis unităţile de producţie la miezul nopţii de duminică spre luni, după Marele Premiu al Ungariei, care a avut loc la Budapesta.

"Este neobişnuit pentru pentru mine să am o pauză, dar probabil este bine pentru ceilalţi angajaţi", a declarat managerul echipei McLaren-Mercedes, Martin Whitmarsh.

Fabricile echipelor Ferrari şi Toro Rosso îşi vor închide porţile duminică, iar uzina furnizorului de motoare Cosworth a fost oprită marţi. "Cred că întregul personal merită o pauză", a spus Mark Gallagher, coordonatorul operaţiunilor Cosworth în Formula 1

Miercuri, fabrica HRT va începe perioada de pauză, fiind urmată sâmbătă de cea a echipei Virgin. La începutul săptămânii viitoare, şi fabricile Red Bull, Renault şi Force India vor fi închise.

După Grand Prix-ul Ungariei, care a avut loc duminică, Campionatul Mondial Formula 1 va fi întrerupt până la sfârşitul lunii, când este programată cursa de la Spa-Francorchamps, Marele Premiu al Belgiei (27-29 august).

×
Subiecte în articol: stiri