x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul Constanța învinge la limită pe CFR Cluj și e lideră la jumătatea play-off-ului Superligii

Farul Constanța învinge la limită pe CFR Cluj și e lideră la jumătatea play-off-ului Superligii

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2023   •   23:44
Farul Constanța învinge la limită pe CFR Cluj și e lideră la jumătatea play-off-ului Superligii
Sursa foto: Farul Constanța

Farul Constanța, echipa condusă de Gheorghe Hagi, și-a consolidat sâmbătă poziția de lider al clasamentului Superligii, la jumătatea play-off-ului, după ce a învins la limită cu 1-0 (0-0) campioana în exercițiu, CFR Cluj, pe teren propriu.

Marinarii au acum 4 puncte avans față de CFR Cluj și așteaptă rezultatul meciului dintre Rapid și FCSB pentru a afla ecartul față de echipa condusă de echipa condusă de Ilias Charalampous.

Prima repriză l-a avut în centrul atenției pe portarul ardelenilor, Scuffet, care a avut o serie de intervenții salvatoare, ce au făcut ca dominarea gazdelor să nu se materializeze pe tabela de marcaj.

Munteanu, Artean și Băluță au fost opriți pe rând de portarul italian, care nu a mai putut însă face nimic la combinația dintre Băluță și Mazilu, din minutul 53, ultimul marcând cu poarta goală.

În minutul 89, arbitrul Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru CFR Cluj, pe care apoi l-a revocat, după intervenția colegilor din cabina VAR.

S-a încheiat 1-0, spre nemulțumirea lui Dan Petrescu, care a părăsit terenul fără sș-l mai salute pe colegul de generație Gheorghe Hagi.

Farul Constanța e lideră cu 42 de puncte în play-off-ul Superligii, urmată de CFR Cluj cu 38 și FCSB cu 37, dar cu un meci mai puțin jucat.

Farul Constanta

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: farul constanţa CFR Cluj superliga