x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul Constanța, victorie împotriva Sepsi OSK

Farul Constanța, victorie împotriva Sepsi OSK

de Redacția Jurnalul    |    28 Feb 2023   •   23:55
Farul Constanța, victorie împotriva Sepsi OSK
Sursa foto: Farul Constanța

Farul Constanța a învins marți seara pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu 2-0, în etapa a 28-a Superligii. „Marinarii” lui Hagi au ajuns la 6 meciuri fără înfrângere, din care 5 victorii. Sepsi OSK pierde primul meci dintr-o triplă de foc în ultimele 3 etape, în care va mai juca cu CFR Cluj și FCSB.

Lidera campionatului s-a impus în etapa intermediară fără mari probleme, cu două goluri înscrise în prima repriză, de fundașul Tudor Băluță, ajuns la a treia reușită în Superligă, și de adolescentul de doar 17 ani, Adrian Mazilu, la al doilea gol în etape consecutive și la al treilea în campionat.

Băluță a deschis scorul în minutul 22 cu un șut din careu, după centrarea lui Popescu, golul fiind anulat inițial pentru o presupusă poziție de offside, dar validat apoi, după consultarea asistentului video.

Mazilu a stabilit scorul final al partidei în al treilea minut suplimentar de joc al primei reprize, cu un șut cu efect, de la marginea careului după o pătrundere individuală pe flancul drept al atacului constănțenilor, după o angajare a lui Băluță.

Elevii lui Gheorghe Hagi au mai avut 5 ocazii bune de a marca în primele 45 de minute, după care au dominat și partea a doua a meciului, în care au și marcat un gol spectaculos, prin Kiki, anulat în cele din urmă pe motiv de offside.

Farul Constanța conduce în continuare clasamentul Ligii 1 cu 61 de puncte, în timp ce Sepsi OSK își păstrează poziția a șasea, ultima care duce în play-off, avantajată fiind și de remiza dintre U Craiova 1948 și FC Botoșani, înregistrată tot marți.

Covăsnenii, cu 41 de puncte, mai au de jucat două meciuri foarte grele în ultimele etape ale sezonului, cu CFR Cluj, pe teren propriu, și cu FCSB, în deplasare, în condițiile în care U Craiova 1948 are 37 de puncte, pe locul 7, cu același număr de jocuri, iar Petrolul Ploiești, pe locul 8, e la 8 puncte distanță, dar cu un meci mai puțin jucat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: farul constanţa Sepsi OSK superliga