x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fatih Terim: Îl felicit pe Victor Piţurcă pentru actuala echipă a României

Fatih Terim: Îl felicit pe Victor Piţurcă pentru actuala echipă a României

09 Sep 2013   •   19:53
Fatih Terim: Îl felicit pe Victor Piţurcă pentru actuala echipă a României
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Fatih Terim, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Turciei, l-a felicitat pe omologul său Victor Piţurcă pentru actuala echipă a României, la conferinţa de presă care a avut loc luni la Arena Naţională din Bucureşti, informează agerpres.ro.

"Căutăm o minune. Ştim ce înseamnă o înfrângere pentru noi sau un egal cu naţionala României. Îl felicit pe Victor Piţurcă pentru actuala echipă a României", a declarat Fatih Terim cu această ocazie.

"Nu trebuie să ne fie frică de greşeli sau de o înfrângere. În afară de România, mai avem de jucat cu Estonia şi Olanda", a mai spus Terim.

Tehnicianul turc a spus că s-a întâlnit deja cu Gheorghe Hagi şi că îl aşteaptă pe Gică Popescu. În context, el a declarat: "Hagi şi Popescu, împreună cu ceilalţi jucători români care au fost în Turcia sunt mari jucători şi oameni deosebiţi. Sunt fericit când îi revăd pe aceşti oameni care reprezintă mult pentru mine, pentru Galatasaray şi toţi oamenii de fotbal din Turcia".

Prezent la conferinţa de presă de la Arena Naţională, atacantul turc Burak Yilmaz a spus la rândul său: "Echipa României este foarte valoroasă. Eu am jucat împotriva echipelor de club şi a echipei naţionale şi am avut rezultate bune. Vrem şi marţi să obţinem victoria". Jucătorul lui Galatasaray a precizat, totodată, că toţi colegii săi de la echipa naţională doresc să arate că lotul Turciei are valoare.

Selecţionatele României şi Turciei se vor întâlni marţi seara, de la ora 21,00, pe Arena Naţională, într-o partidă din cadrul Grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014.  

×
Subiecte în articol: fatih terim romania turcia victor piturca