x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Hermannstadt învinge Universitatea Craiova și e din nou pe poziție de play-off

FC Hermannstadt învinge Universitatea Craiova și e din nou pe poziție de play-off

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2023   •   16:40
FC Hermannstadt învinge Universitatea Craiova și e din nou pe poziție de play-off

Primul meci a zilei de duminică din etapa a 19-a a Superligii la fotbal masculin s-a încheiat cu victoria lui FC Hermannstadt în fața Universității Craiova, scor 2-1 (0-0). Oltenii ratează ocazia de a se apropia de FCSB, iar sibienii obțin 3 puncte importante în lupta pentru un loc de play-off.

După o primă repriză în care Ivan a ratat o dublă ocazie, blocat de portarul gazdelor, Căbuz, iar Găman a trimis peste poarta oltenilor, din poziție ideală, în partea a doua a jocului au venit și golurile.

Iancu a deschis scorul pentru sibieni cu un șut din afara careului de 16 metri, în minutul 51, cu 5 minute înaite ca Paraschiv să irosească șansa de a marca singur cu portarul.

Mitriță a restabilit egalitatea la un minut după primirea golului, cu un șut din careu din unghi închis.

Peste alte 10 minute, Oroian a stabilit scorul final, cu un șut din zona punctului cu var, după o minge ce a ajuns la el cu multă șansă.

Cele 7 minute de joc suplimentare nu au adus schimbări pe tabelă, iar FC Hermannstadt acumulează 28 de puncte care o situează momentan pe locul 5. Universitatea rămâne pe locul 3, cu 32 de puncte.

(sursa: Mediafax)

 

×