x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern SuperLiga: FC Voluntari pierde puncte importante în cursa pentru evitarea retrogradării

SuperLiga: FC Voluntari pierde puncte importante în cursa pentru evitarea retrogradării

de Redacția Jurnalul    |    24 Apr 2023   •   22:43
SuperLiga: FC Voluntari pierde puncte importante în cursa pentru evitarea retrogradării
Sursa foto: Facebook Petrolul Ploiești/Răzvan Păsărică

FC Voluntari a terminat la egalitate partida disputată luni seara, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești și a pierdut puncte importante în cursa pentru evitarea retrogradării.

Partida care a făcut parte din etapa a V-a din play out-ul SuperLigii s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Scorul a fost deschis de mijlocașul Marcelo Andre Veiga Lopes în minutul 35. Oaspeții au egalat în minutul 43 printr-un penalti executat de atacantul Gheorghe Grozav, dar ilfovenii au înscris din nou în minutul 82 prin Runar Mar Sigurjonsson. Petrolul a dat lovitura în minutele de prelungire. Romero Seniko Doua a șutat de la distanță, mingea a intrat în poartă, iar golul a fost validat după consultarea sistemului VAR.

În urma acestui rezultat, Petrolul urcă pe locul 2 în grupa de play out a SuperLigii. FC Voluntari ocupă locul 6, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare.

Tot luni, U Cluj a învins pe teren propriu formația CS Mioveni. A fost 1-0 pentru clujenii care s-au îndepărtat la patru puncte de poziția care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. CS Mioveni, însă, are o serie de cinci înfrângeri în grupa de play out și se află pe ultimul loc în clasament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fc voluntari petrolul ploiesti