x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB câștigă în deplasare la PAOK și e neînvinsă în Europa League

FCSB câștigă în deplasare la PAOK și e neînvinsă în Europa League

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2024   •   00:33
FCSB câștigă în deplasare la PAOK și e neînvinsă în Europa League

FCSB a reușit joi să se impună la limită în deplasare la echipa condusă de Răzvan Lucescu, PAOK, prin golul marcat de Bîrligea. PAOK – FCSB s-a terminat 0-1, românii jucând în 10 oameni timp de 45 de minute, după eliminarea lui Darius Olaru în minutul 56.

Prima repriză a fost presărată cu ocazii iminente la ambele porți, rând pe rând ambele echipe ratând șansa de a ajunge în avantaj.

Târnovanu a avut o primă intervenție salvatoare în minutul 9, la lovitura de cap a lui Baba, și a avut noroc de două ori în fața lui Taison, care a șutat o dată peste și a doua oară direct în brațele sale.

Bîrligea a ratat o primă ocazie importantă pentru FCSB, dar nu a mai greșit în fața porții, în al optulea minut suplimentar de joc al primei reprize, când Darius Olaru a depășit un fundaș advers în flancul drept și a pasat pentru golul decisiv.

Același Olaru a primit al doilea cartonaș galben în minutul 56 și i-a lăsat pe bucureșteni în 10 oameni.

FCSB a rezistat ofensivei în valuri a gazdelor, Târnovanu având încă o intervenție excelentă la lovitura de cap a lui Ozdoev din fața porții.

După ce bara l-a mai salvat o dată pe portarul român, în al șaptelea minut de prelungire, din cele 10 dictate de centralul partidei, FCSB a reușit să încheie meciul fără gol.

După primele două etape ale Europa League, FCSB e neînvinsă și cu 6 puncte e în fruntea clasamentului de 36 de echipe, pe locul 4, în compania altor patru echipe cu punctaj maxim, Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht.

 

(sursa: Mediafax)

×