x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB s-a calificat în optimile Cupei României fără să joace

FCSB s-a calificat în optimile Cupei României fără să joace

28 Noi 2020   •   09:04
FCSB s-a calificat în optimile Cupei României fără să joace
Sursa foto: Hepta

SCM Gloria Buzău a anunțat că 13 membri ai clubului, dintre care 10 sportivi și 3 persoane din staff-ul tehnic, au fost depistați cu Covid, iar partida cu FCSB din 16-imile Cupei României nu se va mai disputa.

„Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent”, a anunțat, printr-un comunicat clubul din Buzău.

Situația celor 14 membri a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.

“Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida de la Buzău nu se va mai desfăşură, după ce clubul Gloria Buzău a informat FRF că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Vineri seara, SCM Gloria Buzău a informat Federaţia Română de Fotbal că se află în incapacitatea de a evolua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Formaţia din Buzău ar fi trebuit să întâlnească pe FCSB luni seara, dar a anunţat că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce priveşte această partidă”, este comunicatul FRF.

Meciul era programat luni, de la ora 20.45. Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce privește această partidă.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: FCSB coronavirus