x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, prins cu 6 kg de heroină

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, prins cu 6 kg de heroină

22 Sep 2010   •   00:00

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, devenit celebru după Cupa Mondială din 2002, când a dezavantajat Italia în partida cu una dintre gazdele competiţiei, Coreea de Sud, a fost arestat, luni, pe aeroportul Kennedy din New York, deoarece avea asupra sa şase kilograme de heroină , a anunţat Ambasada Statelor Unite ale Americii la Quito.

"Moreno a fost arestat în SUA, deoarece intenţiona să plaseze heroina", a declarat Marta Youth, ataşata de presă a reprezentanţei diplomatice americane în Ecuador. Un post de televiziune din Ecuador a anunţat că fostul arbitru ascunsese drogurile în pantaloni.

Byron Moreno, în vârstă de 41 de ani, care în acest moment era consulatat perntru un post de radio local, a fost numit de presa italiană "Bovina nedumerită" după ce "squadra azzurra" a fost eliminată în optimile de finală ale CM din 2002. Italienii l-au acuzat pe Moreno că la meciul cu reprezentativa Coreei de Sud nu a validat un gol marcat de Francesco Totti şi a favorizat formaţia asiatică.

În septembrie 2002, Byron Moreno a fost suspendat 20 de etape după un meci de campionat între echipele Liga de Quito şi Barcelona Guayaquil. În loc de şase minute de prelungire, el a acordat 12 minute şi a provocat o nouă controversă.

×
Subiecte în articol: stiri