x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fostul dinamovist Adi Cristea a semnat cu Steaua. Ce a declarat "Prinţul" după ce a semnat cu gruparea roş-albastră

Fostul dinamovist Adi Cristea a semnat cu Steaua. Ce a declarat "Prinţul" după ce a semnat cu gruparea roş-albastră

31 Iul 2013   •   10:38
Fostul dinamovist Adi Cristea a semnat cu Steaua. Ce a declarat "Prinţul" după ce a semnat cu gruparea roş-albastră
Sursa foto: gsp.ro

Adrian Cristea a declarat că i-a fost dificil să refuze oferta celor din Ghencea, deşi a jucat şase sezoane la marea rivală Dinamo. "Prinţul" a dezvăluit că a fost convins să semneze cu Steaua de Gigi Becali, aflat în Penitenciarul Jilava.

"Am vorbit şi cu Reghecampf, dar şi cu Gigi Becali. Dumnealui m-a sunat din închisoare, mi-a spus că m-a vrut de mai multe ori, dar nu a reuşit să mă ia, iar acum m-a convins! Mă bucur că am discutat cu dumnealui, păcat că este acolo! Steaua m-a convins de fapt, tot ceea ce reprezintă acest club", a declarat Adrian Cristea pentru GSP.

"Situaţia este delicată pentru că majoritatea mă percep ca dinamovist, dar suporterii din Ghencea trebuie să mă judece doar după evoluţiile din teren! Ce a fost a fost, trecutul nu-l poţi schimba. Eu le promit că voi da totul pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor echipei", a mai spus "Prinţul".

"Sunt foarte bucuros, entuziasmat că am semnat cu Steaua, un club cu o istorie extraordinară şi cu performanţe deosebite atât pe plan intern, cât şi european. E greu să rezişti tentaţiei de a semna cu Steaua când primeşti o ofertă de acolo. Sper să ajut cât pot de mult la îndeplinirea obiectivelor. Acum, cel mai important lucru este să ajungem în grupele Champions League, acolo unde-mi doresc să joc de multă vreme", a declarat Adrian Cristea.


×