x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Gaz Metan are ca obiectiv victoria cu Hermannstadt deşi jucătorii sunt neplătiţi de la începutul play-out-ului

Fotbal: Gaz Metan are ca obiectiv victoria cu Hermannstadt deşi jucătorii sunt neplătiţi de la începutul play-out-ului

02 Mai 2019   •   19:50
Fotbal: Gaz Metan are ca obiectiv victoria cu Hermannstadt deşi jucătorii sunt neplătiţi de la începutul play-out-ului
Sursa foto: anek_s/Getty Images/iStockphoto

Echipa Gaz Metan Mediaş are ca obiectiv victoria în partida cu FC Hermannstadt, vineri seara, în prima confruntare a returului play-out-ului, deşi atmosfera la vestiare este una tensionată ca urmare a întârzierilor la plata salariilor jucătorilor.

''Ţinând cont că la nivelul vestiarului există o tensiune, noi sperăm ca la ora jocului să fim bine din punct de vedere mental, să facem un joc bun, să câştigăm cele trei puncte pentru a ne menţine pe primul loc în clasamentul play-out-ului (...) Au fost nişte nemulţumiri dar băieţii au trecut cu bine peste ele, sunt băieţi de caracter şi cred că la ora jocului vor da tot ce pot pe teren'', a declarat antrenorul secund, Alexandru Radu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, partida va fi una dificilă deoarece Hermannstadt este o echipă foarte motivată, care are mare nevoie de puncte, aflată într-o situaţie neplăcută, iar orice meci pierdut o va aduce mai aproape de eşalonul secund.

La rândul său, portarul Răzvan Pleşca a afirmat că în pofida situaţiei financiare grea cu care se confruntă de mai mult timp, jucătorii au dat întotdeauna tot ce aveau mai bun pe teren.

''Eu sunt cel mai vechi jucător din lotul echipei, de nouă ani aici, întârzieri salariale au mai fost dar întotdeauna s-au achitat toţi banii, faţă de mine clubul nu a rămas niciodată restant şi nici faţă de vreun jucător. Sunt probleme legate de birocraţie, nu are rost să intrăm în amănunte, nu suntem noi avocaţi sau jurişti să ne pricepem, sunt convins că se vor rezolva în scurt timp. Din punctul meu de vedere nu sunt probleme, asta s-a văzut şi pe teren. Practic suntem neplătiţi de la începutul play-out-ului dar am avut un parcurs foarte bun. Pentru ei cred că ar fi bun şi un egal, dar noi vom ataca deoarece acesta este stilul nostru, sper să reuşim să-i deschidem, să fim mai atenţi, mai concentraţi, mai agresivi, să înscriem'', a spus Pleşca, care speră ca suporterii celor două formaţii să vină în număr cât mai mare la stadion.

De la conferinţa de presă a lipsit antrenorul principal Edward Iordănescu, secundul său, Alexandru Radu, spunând că absenţa tehnicianului are la bază ''motive personale''. În conferinţele precedente, Iordănescu a făcut de mai multe ori apeluri insistente la factorii de decizie de a rezolva cât mai repede problemele economico-financiare de la club, subliniind că atmosfera de la echipă este una neplăcută.

Gaz Metan Mediaş se află pe primul loc în clasamentul play-out-ului, fiind scăpată de grijile retrogradării, în timp ce Hermannstadt se află pe locul 6, loc de baraj, şi are nevoie de orice punct pus în joc dacă vrea să evolueze şi sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gaz Metan şi Hermannstadt se vor confrunta vineri seara, de la ora 21,00.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gaz metan Hermannstadt play-out