x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal şi nervi pe Bega

Fotbal şi nervi pe Bega

24 Iul 2010   •   00:00
Fotbal şi nervi pe Bega
Sursa foto: /GSP.ro

FC Timişoara şi Gloria Bistriţa au oferit în această seară cel mai interesant meci jucat până acum în prima etapă a noului sezon de Liga 1, încheind nedecis, 2-2, la capătul unui joc care a avut de toate.

Patru goluri, şase cartonaşe galbene, două "roşii", câte unul pentru fiecare echipă, o lovitură de la 11 metri şi un gol al bistriţenilor anulat complet aiurea de centralul Sebastian Colţescu. Acestea au fost ingredientele partidei de la Timişoara, una spectaculoasă, dar şi presărată cu multe durităţi şi mulţi nervi.

Gazdele au început în forţă meciul şi au deschis scorul relativ repede, în minutul 10, atunci când Dorin Goga a reluat din apropiere cu capul în plasa porţii lui Albuţ un balon deviat tot cu capul de Magera, după un corner de pe partea dreapta executat de Tameş. Bistriţenii au reacţionat rapid şi au egalat nouă minute mai târziu prin Andrei Mureşan, care a reluat de la vreo 10 metri, cu latul, la colţul lung al porţii lui Pantilimon o centrare a lui Ciprian Petre.

La scorul de 1-1, Colţescu a anulat în mod eronat un gol perfect valabil, marcat de atacantul bistriţenilor De Pina, pentru un fault în atac pe care l-a văzut doar el. Scenariul s-a repetat în partea a doua a meciului, când Tameş a trimis mingea în plasă, însă la semnalizarea tuşierului, Colţescu a anulat golul pentru un presupus henţ al jucătorului Timişoarei.

Oaspeţii au trecut la conducere în minutul 70, atunci când Coroian a transformat un penalty scos de acelaşi foarte activ De Pina. În aceeaşi fază, Cosmin Contra a avut o ieşire nervoasă şi a primit cartonaşul roşu la nici un sfert de oră după ce intrase pe teren.

Deşi rămaşi în inferioritate numerică, elevii lui Vladimir Petrovici au reuşit să restabilească egalitatea după doar trei minute prin Magera, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri.

Până la final am mai notat doar eliminarea lui Vali Năstase pentru o intrare foarte dură asupra lui Goga

Iată componenţa celor două echipe:

Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Mera, Cisovsky, Sepsi - Bourceanu (69 Curtean), Tameş (88 Axente), Alexa, Goga, Poparadu (57 Contra) - Magera. Antrenor: Vladimir Petrovici.

Bistriţa: Albuţ - Săceanu, Năstase, Frăsinescu, Velcovici - C. Petre, A. Mureşan, de Pina (70 Predescu), Anton (82 Bawab) - Coroian (77 Băjenaru), de Souza. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Sebastian Colţescu

×
Subiecte în articol: stiri