x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF, partener al Academiei Federației Moldovenești de Fotbal într-un curs de management fotbalistic

FRF, partener al Academiei Federației Moldovenești de Fotbal într-un curs de management fotbalistic

de Redacția Jurnalul    |    31 Ian 2024   •   23:07
FRF, partener al Academiei Federației Moldovenești de Fotbal într-un curs de management fotbalistic
Sursa foto: FRF

Academia Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) va organiza în perioada 15 februarie – 1 martie, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal un curs dedicat dezvoltării competențelor profesionale ale managerilor din organizațiile fotbalistice afiliate FMF, anunță frf.ro.

Programul va fi organizat în trei sesiuni, atât în format fizic (în Republica Moldova), cât și în format online, pentru a sprijini programul flexibil al participanților.

Printre temele abordate se numără aspecte juridice și deontologice în sport, strategii de management financiar-contabil adaptate specificului sportului, precum și tehnici de leadership și comportament organizațional aplicate în contextul activităților sportive. De asemenea, participanții vor explora secretele marketingului sportiv și vor învăța să gestioneze cu succes evenimente sportive de amploare, menționează Academia FMF.

Înscrierea participanților se va face pe baza CV-urilor și la recomandarea scrisă a Președinților de Cluburi sportive pe adresa de email: nicolae.danila@fmf.md până la data de 5 februarie 2024, în limita locurilor disponibile.

Academia FMF, fondată în primăvara anului trecut, este unul dintre rezultatele parteneriatului pe care FMF îl are cu Federația Română de Fotbal, iar Academia Națională de Fotbal a FRF sprijină demersul din Republica Moldova pentru îndeplinirea obiectivelor și consolidarea educației fotbalistice.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: frf moldova management