x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF şi-a cerut scuze pentru incendierea drapelului naţional al Ungariei în timpul meciului CFR Cluj - Rapid

FRF şi-a cerut scuze pentru incendierea drapelului naţional al Ungariei în timpul meciului CFR Cluj - Rapid

20 Mar 2013   •   18:28
FRF şi-a cerut scuze pentru incendierea drapelului naţional al Ungariei în timpul meciului CFR Cluj - Rapid
Sursa foto: www.napocanews.ro

FRF şi-a cerut scuze oficial faţă de federaţia ungară, de echipa naţională a viitorei adversare a "tricolorilor", faţă de cetăţenii ţării vecine şi faţă de statul ungar pentru incidentul produs luni la Cluj, atunci când, în timpul partidei CFR - Rapid, un fan al oaspeţilor a incendiat un steag al Ungariei.

"Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională de fotbal a României îşi prezintă pe această cale scuzele faţă de Federaţia de Fotbal Ungară, de echipa naţională de fotbal a Ungariei, de cetăţenii acestei ţări şi de statul ungar pentru gestul iresponsabil comis de un inconştient cu ocazia jocului FC CFR 1907 Cluj - FC Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a 23-a a campionatului Ligii I. Relaţiile dintre forurile fotbalistice ale celor două ţări sunt excelente. FRF, care nu este organizatoarea campionatului Ligii I, a transmis mai departe Ligii Profesioniste de Fotbal scrisoarea primită aseară din partea federaţiei ungare, pentru ca această sesizare să fie analizată de Comisiile LPF abilitate, fapt care între timp s-a şi întâmplat", a anunţat FRF într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

În urma incidentului de luni seară, clubul giuleştean a fost amendat cu 30.000 de lei şi va disputa cu porţile închise următoarul meci de pe teren propriu, cu Pandurii. De asemenea, clubul organizator, CFR Cluj, a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei.

×