x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gabi Torje, transferat în rate la Udinese pentru şase milioane de euro

Gabi Torje, transferat în rate la Udinese pentru şase milioane de euro

22 Aug 2011   •   10:58
Gabi Torje, transferat în rate la Udinese pentru şase milioane de euro

Mijlocasul dinamovist Gabriel Torje a semnat un contract pe cinci sezoane cu italienii de la Udinese, care vor plati sase milioane de euro in schimbul transferului.

Patru milioane de euro vor intra acum in conturile dinamovistilor, celelalte doua milioane urmand a fi platite in vara anului viitor. De asemenea, in cazul unei revanzari a fotbalistului in cei cinci ani de contract, Udinese va mai plati un milion de euro lui Dinamo.

Meciul cu Sportul Studentesc, castigat duminica de Dinamo, 2-0 in Regie, a fost ultimul jucat de Torje sub tricoul “cainilor' in Liga I, transferul fiind parafat chiar dupa meciul la care au asistat si oficiali ai clubului italian.

Fotbalistul isi va lua adio de la suporteri dupa meciul de joi, din returul play-off-ului Europa League, cu Vorskla Poltava, in care trupa lui Ciobotariu trebuie sa intoarca rezultatul din tur, 1-2.

Torje a evoluat trei sezoane la Dinamo, fiind transferat de la Poli Timisoara in 2008, in schimbul unei sume-record, de doua milioane de euro. La acel moment, Cristi Borcea, presedintele executiv al dinamovistilor, spunea ca “am luat inima Banatului'.

Selectionat de noua ori in nationala Romaniei, mijlocasul in varsta de 21 de ani ar putea evolua pentru Udinese in grupele ligii Campionilor, in cazul in care trupa italiana trece de Arsenal in play-off, dupa ce londonezii s-au impus cu 1-0 in tur.



×
Subiecte în articol: dinamo transfer torje udinese