x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman şi Bărboianu nu vor juca în meciul cu U Craiova

Găman şi Bărboianu nu vor juca în meciul cu U Craiova

08 Mai 2011   •   18:10
Găman şi Bărboianu nu vor juca în meciul cu U Craiova
Sursa foto: /Intact Images
164374-155350-gaman-barboianu-intact-images-20110209121529009.jpgJucătorii dinamovişti Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu nu au fost incluşi în lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, ei fiind citaţi luni dimineaţă, la ora 9:00, la Serviciul Teritorial al DNA Craiova, în calitate de martori în urma unei plângeri formulate de Adrian Mititelu.

Cei doi vor fi audiaţi în acelaşi caz în care s-a prezentat la DNA, joi, 28 aprilie, şi fostul manager al Universităţii, Victor Piţurcă.

Mititelu se află în conflict cu Piţurcă, pe care l-a demis de la echipă la începutul acestui an, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă.

În urma scandalului dintre cei doi, jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au părăsit în data de 19 ianuarie cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora, apoi au cerut şi au obţinut din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să fie declaraţi liberi de contract, în baza dezlegărilor în alb pe care patronul i le-a dat lui Piţurcă. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova a declarat atunci că cei doi jucători au fost "furaţi" de Victor Piţurcă.

×