x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gaşca nebună, la primele puncte

Gaşca nebună, la primele puncte

09 Aug 2010   •   00:00

Gloria Bistriţa a condus cu 1-0 şi 2-1 în Regie, dar Sportul a întors rezultatul în repriza a doua şi a obţinut primele puncte din acest sezon. Oaspeţii au deschis scorul după numai 3 minute, când Predescu a interceptat un balon la 25 de metri, a pătruns în careul Sportului şi a înscris cu un şut la vinclu. "Gaşca nebună" a lui Tibor Selymeş a egalat după nici două minute, când Curelea a reluat din alergare, cu capul, după o centrare de pe stânga lui Varga.

Înainte da pauză, golgeterul brazilian al Bistriţei, Moraes, i-a adus din nou pe ardeleni în avantaj cu un eurogol, boltă peste Viciu, din cădere, după o frumoasă preluare pe piept. Oaspeţii s-au "tăiat" însă după pauză. Mai întâi a egalat Tibi Bălan, apoi Curelea a făcut "dubla" pentru 3-2 şi Varga a pus capăt meciului în prelungiri, în urma unui contraatac.

"După o primă repriză bună spre foarte bună, în partea a doua echipa a căzut. Au fost greşeli peste greşeli în faza defensivă, iar vinovaţi se fac atât fundaşii, cât şi portarul. Vom face o analiză, acest rezultat nu ne onorează cu nimic. Avem cam puţine puncte după trei etape, dar mergem înainte", a spus după meci preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu.


Sportul - Gloria Bistriţa 4-2
Au marcat: Curelea 5, 68, T. Bălan 50, Varga 90 / Predescu 3, Moraes 35

Sportul: Viciu - Ciupe, Patriche, Chinga, Farmache - Ferfelea (62 Postolache), Nicola (52 Cruceru), Cr. Irimia, Bălan (89 M. Nae), Varga - Curelea. Antrenor: Tibor Selymeş
Gloria: Albuţ - Săceanu, Frăsinescu, Tudose, Velcovici - Băjenaru, A. Mureșan, Keita (76 De Souza), Predescu (59 Coroian) - Moraes, De Pina (55 C. Petre). Antrenor: Laurențiu Reghecampf
Arbitru: Adrian Comănescu

×
Subiecte în articol: liga i