x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani 0-0. Oaspeții au ratat un penalty

Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani 0-0. Oaspeții au ratat un penalty

24 Noi 2019   •   18:37
Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani 0-0. Oaspeții au ratat un penalty

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 0-0, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au ratat un penalty prin argentinianul Jonathan Rodriguez (13), al cărui şut a fost apărat de portarul Răzvan Pleşca. Lovitura de pedeapsă a fost acordată uşor, la un contact între Diakota şi Askovski.

Pleşca a fost cel mai bun jucător al partidei, apărând de două ori în aceeaşi fază (26) la Askovski şi Mihai Roman I, iar apoi la Ofosu (77).

Gaz Metan şi-a creat şi ea ocazii bune de gol, prin Ely Fernandes (38) şi Dumitru Cardoso (57), al cărui şut, deviat de portarul Pap, a şters bara.

Scorul a fost egal şi în tur, 1-1.

Gaz Metan e neînvinsă de patru etape, în care a înregistrat o victorie şi trei egaluri. FC Botoşani a pierdut într-o singură deplasare în acest campionat (1-4 cu CFR Cluj), iar în ultimele cinci deplasări are trei victorii şi două egaluri.

CS Gaz Metan Mediaş - AFC Botoşani 0-0, Stadion Gaz Metan - Mediaş
Jonathan Rodriguez (FC Botoşani) a ratat un penalty în min. 13 (a apărat Răzvan Pleşca).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: gaz metan mediaş