x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1. Arbitrii nu au validat un gol evident marcat de Vașvari

Gaz Metan Mediaş - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1. Arbitrii nu au validat un gol evident marcat de Vașvari

27 Iul 2019   •   21:22
Gaz Metan Mediaş - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1. Arbitrii nu au validat un gol evident marcat de Vașvari

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, într-o partidă disputată în cadrul etapei a 3-a a Ligii I.


Formaţia gazdă a deschis scorul în prima repriză prin Nasser Chamed (minutul 34), Sepsi OSK reuşind egalarea în repriza secundă în urma golului înscris de Goran Karanovic (minutul 67).

Sepsi OSK a înscris şi în minutul 54 prin Gabriel Vaşvari, dar golul nu a fost validat de arbitrul Andrei Antonie care a considerat că mingea şutată din lovitură liberă nu a depăşit linia porţii apărate de Răzvan Pleşca.

Gabriel Vașvari a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la 17 metri lateral stânga. Portarul Răzvan Pleșca a fost surprins și a respins in-extremis mingea. Reluările au demonstrat că balonul depășise cu mult linia porții, însă nici „centralul”, nici tușierul de pe acea parte nu au observat, potrivit Gsp.

Gaz Metan Mediaş a încheiat partida cu un om mai puţin pe teren, Neluţ Roşu fiind eliminat în minutul 86 pentru al doilea galben.

Formaţia sibiană a fost condusă la această partidă de pe bancă de secundul Ionuţ Stelescu, antrenorul principal Edward Iordănescu absentând din motive medicale, dar şi pentru că a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF.

Gaz Metan Mediaş - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1 (1-0), Stadion "Gaz Metan" - Mediaş
Au marcat: Nasser Chamed (34) / Goran Karanovic (67)
Cartonaş roşu: Neluţ Roşu (Gaz Metan Mediaş, 86)
Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA; Marin Petrache (Săbăreni) - LPF.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: gaz metan mediaş