x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ghinion fără Piţurcă

Ghinion fără Piţurcă

07 Aug 2010   •   00:00

Fără Victor Piţurcă pe bancă, Steaua a pierdut două puncte în ultimul minut de joc la Braşov. Patronul Gigi Becali a fost din nou înjurat de fani, iar la final a părut că nu mai este interesat de revenirea lui Piţurcă la echipă.

După o primă repriză cu doar câte o ocazie de fiecare parte, steliştii au deschis scorul în minutul 66. Stancu a executat excelent o lovitură liberă de la 22 de metri, Mincă a respins în bară, dar Nicoliţă a urmărit balonul şi a înscris cu un şut din unghi, sub transversală. Roş-albaştrii s-au retras însă pe final, însă au primit lovitura chiar în ultimul minut: Stanca l-a agăţat în careu pe Hadnagy, iar Ilyeş a transformat cu siguranţă. Ambele echipe rămân neînvinse în acest campionat şi se menţin pe podium, la egalitate de puncte cu Oţelul.

"Am controlat tot jocul, meritam victoria. Dacă eram mai atenţi... dacă închideam jocul după ce am înscris, învingeam. Dar au venit ei peste noi şi asta e", a spus după meci patronul Stelei, Gigi Becali.

Becali s-a iritat când a fost deschis subiectul Piţurcă: "Să facă ce vrea Piţurcă! Ce? Să îngenunchez acum? Sunt eu un prost că am intrat în jocul ăsta. Încă o învăţare de minte, tot timpul primesc lovituri de la viaţă, am îmbătrânit şi tot nu mă învăţ minte. Fac sute de kiilometri ca să mă înjure nişte golani. Făcuserăm o convenţie şi nu mă mai înjurau. Ce să fac acum? Să mă rog de ei că aşa vrea Piţurcă? Dacă are responsabilitate şi caracter, să rezolve situaţia. Gata, de luni, gata! Ce să fac?".

De asemenea, Becali pare hotărât să reia politica de interzicere a abonaţilor, după ce a fost înjurat din nou la Braşov: "Sunt supărat că scăpasem de înjurăturile astea, mai erau 50-60 care mă înjurau, îi depistam şi p-aia... Nu am eu conflicte cu ei, pentru ce? Să vadă meciurile de acasă, de la TV. Pot să-mi strige să plec, dar să nu mă înjure. Lasă că le iau eu abonamentele şi gata! Păi, ce? Am ajuns să fiu înjurat pe banii mei? Asta e culmea! Numai eu puteam să fac aşa ceva. Eu sunt un om iertător, ţin minte doar lucrurile bune, asta e greşeala mea".


FC Braşov - Steaua 1-1
Au marcat: Ilyeş 90-pen / Nicoliţă 66

FC Braşov:  Mincă - I. Voicu, Oros, Rusu, Cr. Ionescu - Chipciu, Ilyeş, M. Cristescu, Williams (34 Bădoi) - V. Badea (58 Dedu), Hadnagy. Antrenor: Daniel Isăilă
Steaua: Stanca - Emeghara, Abrudan, Geraldo Alves, Latovlevici - Nicoliţă, D. Stoica, Păcurar (90 Tătăruşanu), Răduţ, Cr. Tănase - B. Stancu (86 Surdu). Antrenor: Eugen Neagoe
Arbitru: Cristian Balaj

×
Subiecte în articol: liga i