x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu: "Becali mi-a propus să vin la Steaua"

Gică Popescu: "Becali mi-a propus să vin la Steaua"

12 Aug 2010   •   00:00

Fostul internaţional Gică Popescu a declarat, în această după-amiază, la GSP TV, că patronul Stelei, Gigi Becali, i-a propus să vină în conducerea clubului, în echipă cu Anghel Iordănescu, Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu, dar că a refuzat oferta, deşi i-ar fi plăcut să colaboreze cu cei din urmă.

"Sincer, ar fi pentru mine o mare plăcere să lucrez într-o echipă cu Hagi, Iordănescu şi Ilie Dumitrescu. M-a sunat Becali la un moment dat să îmi propună să vin în acea echipă, dar i-am spus că momentan am alte lucruri de făcut. Dacă aş ajunge să conduc Federaţia Română de Fotbal i-aş aduce pe aceşti oameni să conducă alături de mine. Eu cred că Iordănescu şi Hagi ar fi fost o soluţie mai bună decât Ilie Dumitrescu şi Duckadam. Aş fi înclinat să cred că Hagi ar fi refuzat propunerea lui Becali pentru că ştiu că este mult mai important proiectul pe care l-a început la Constanţa", a spus "Baciul".

"Atmosfera la Steaua - Craiova a fost senzaţională. Ar fi cea mai mare pierdere pentru Steaua ca suporterii să nu mai vină la stadion. Steaua riscă să intre într-o criză profundă pentru că legendele acestui club ar trebui să ducă echipa mai departe", a mai declarat Gică Popescu.

×
Subiecte în articol: stiri