x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Am vorbit cu Meme Stoica, e posibil să revină la Steaua"

Gigi Becali: "Am vorbit cu Meme Stoica, e posibil să revină la Steaua"

22 Sep 2010   •   00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat în această după-amiază, pentru gsp.ro, că a vorbit la telefon cu fostul preşedinte al grupării din Ghencea, Mihai Stoica, în prezent moderator tv după despărţirea de Unirea Urziceni, şi i-a propus acestuia o revenire în conducerea clubului.

"Este posibil ca MM să se întoarcă. Este adevărat că am vorbit cu el, dar asta nu înseamnă neapărat că, gata, am bătut palma. Eu mi-aș dori să se întoarcă pentru că în felul acesta aș da lumii un mesaj de pace. Puiu Iordănescu mi-a zis și el de Stoica și cred că ar fi cât se poate de nimerit acum la Steaua. L-ar putea ajuta pe Edi Iordănescu, ar putea fi extrem de important în redresarea situației, pentru că la asta se pricepe cel mai bine. Îi știe pe jucătorii de la Urziceni, ar vorbi cu ei, i-ar ajuta să se integreze", a declarat pentru Gigi Becali.

"O să mă văd cu el când revin în țară. Îmi zicea că nu ar vrea să afle presa, dar nu văd de ce ar trebui să ne ascundem. Doar nu facem ceva ilegal", a mai declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

×
Subiecte în articol: liga 1