x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Îl dau afară pe Edi Iordănescu"

Gigi Becali: "Îl dau afară pe Edi Iordănescu"

26 Sep 2010   •   00:00
Gigi Becali: "Îl dau afară pe Edi Iordănescu"
Sursa foto: /Intact Images

Edi Iordănescu nu e rezistat decât două meciuri pe banca tehnică a Stelei, antrenorul de 32 de ani fiind îndepărtat de la echipă de patronul Gigi Becali după înfrângerea de la Galaţi, din etapa a 9-a, 0-1 în faţa Oţelului.

"Îl dau afară pe Edi Iordănescu. Mai bine îi dădeam acele garanţii lui Piţurcă şi nu ajungeam aici. Ăla e antrenor bun", a spus Becali, care a plecat de la stadion cu 10 minute mai devreme de fluierul final.

Mai târziu, la Sport.ro, Becali a spus că Edi Iordănescu va conduce totuşi echipa şi la următoarele două meciuri, cu Napoli, în Europa League, şi cu Sportul, în etapa a 10-a: "N-am jucat niciodată aşa. Trebuia să batem Galaţiul pe oricine băga în teren. Aici e de jucători, e o combinaţie, o simbioză între antrenori şi jucători. N-am văzut nici un fel de motivaţie, n-am văzut angajament. Nu regret că l-am lăsat pe Edi Iordănescu, dar nu mai iau antrenori la cald, vreau să am timp de gândire, să vină un antrenor care să aibă două săptămâni de pregătire, nu să spună că n-a avut timp. Edi Iordănescu mai rămâne la meciurile cu Napoli şi cu Sportul".

După meci, Edi Iordănescu a declarat şi el că Steaua are nevoie de o soluţie stabilă pentru postul de antrenor. "Există un blocaj psihologic, am crezut că am trecut peste el, dar trebuie să se găsească urgent o soluţie stabilă pe banca tehnică, pentru că e aproape imposibil să fie stabilitate când în fiecare zi se găsesc alte soluţii la Steaua. Nu e nici o problemă dacă Gigi Becali a zis că renunţă la mine, am zis că sunt aici atât cât e nevoie de mine. Când Ilie a plecat, am discutat cu el şi am decis că e bine să rămân alături de echipă. Aceşti băieţi pot lua campionatul", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

"Noi am avut nişte discuţii, am stabilit că mă voi ocupa de antrenamentele echipei până se va găsi o soluţie. Eu intenţionam să plec odata cu Ilie Dumitrescu pentru că am venit cu el, dar am decis să rămân. Nu se pune problema să-mi fi spus Gigi Becali cu cine să încep, nici măcar conducerea clubului nu a ştiut primul 11, au aflat din presă şi se întrebau dacă aceea e echipa de start. Jucătorii nu pot sta tot timpul în presiune jucătorii, să citească de alt şi alt antrenor. Gigi Becali nu mi-a sugerat nimic pentru acest meci", a mai declarat Iordănescu.

×
Subiecte în articol: liga 1